kaseti

Кикбоксьорът

/ Kickboxer /

Кърт Слоун/Жан клод Ван Дам/ е по-малкият брат на Ерик Слоун/Денис Алексио/, световния шампион по кикбоксинг в САЩ. След още една успешна защита на титлата, Ерик е подлъган от медиите да се състезават в Тайланд, където стартира турнир по кикбокс.Ерик и Кърт пътуват до Банкок,за да се борят с Тонг По, непобеден топ боец в Тайланд.Ерик е изключително уверен, но Кърт се притеснява, особено след като вижда,че Тонг По рита стълбовете, за да се подготви за борбата. Турнира започав и Кърт умолява брат си да не се бие, но Ерик отхвърля всякакви притеснения.Между кръговете Кърт още веднъж умолява Ерик да спре, но Ерик отказва да се откаже и във втория кръг се бие срещу Тонг По,който злобно удря Ерик в гърба с лакът, като го обездвижва, след което разкъсва пояса на световния шампионат. В резултат на бруталното нападение на Тонг По, Ерик е парализиран от кръста надолу и никога повече няма да може да ходи.Кърт се заклева да отмъсти за брат си,но единствения начин да стори това,е да се качи на ринга и да се бие срещу Тонг По....

VHS Video Club

Този сайт представлява онлайн архив-енциклопедия на видеокасетите където може да намерите на едно място по-голяма част от издаваните в България филми.

[прочети още]

Ако сте любители на видеокасетите заповядайте в нашата Фейсбук група - VHSVideoClub BG

Публикуваните снимки и материали могат да бъдат предмет на авторско право! Сайта има за цел да споделя само информация за тях!

2019 VHS Video Club | Изработка на уеб сайт от Webdesign1.net