kaseti

Тъмната страна на слънцето

/ The Dark Side of the Sun /

Рик Клейтън/Брад Пит/ е млад американец,който по рождение страда от тежък недъг.Той е обречен никога да не усети ласките на слънчевата светлина.Той е болен от неизлечима болест при която кожата му не понася светлина – както слънчева,така и електрическа.Облечен от глава до пети в защитни дрехи,дори самият той не познава лицето си.Съществува лекарство,което действа само три дни.Но когато среща младата и красива американска актриса Франсис/Черил Полак/,той се влюбва в нея и е изправен пред най-трудния избор - да плати с живота си за няколко дни любов или да се обрече на мрак до края на дните си.Тежък избор,но любовта го тласка към безразсъдство - Рик решава да изживее цялата радост, която дарява на хората слънчевата светлина. За три кратки дни му предстои да изживее пълно и ярко целия си живот...

VHS Video Club

Този сайт представлява онлайн архив-енциклопедия на видеокасетите където може да намерите на едно място по-голяма част от издаваните в България филми.

[прочети още]

Ако сте любители на видеокасетите заповядайте в нашата Фейсбук група - VHSVideoClub BG

Публикуваните снимки и материали могат да бъдат предмет на авторско право! Сайта има за цел да споделя само информация за тях!

2019 VHS Video Club | Изработка на уеб сайт от Webdesign1.net